Съдът отхвърли иск на ретроавтосалона срещу община Хасково заради мълчаливия отказ на главния архитект

Хасково

Хасковският административен съд отхвърли иск на фирма „Ретро Авангард“ срещу община Хасково.

Искът е за 28 000 лв. имуществени вреди, причинени на ретроавтосалона на пътя Хасково – Димитровград от незаконосъобразен мълчалив отказ на главния архитект за издаване на удостоверение за въвеждане в експлоатация. Съдът отхвърли исканите пари, като решението може да се обжалва пред ВАС.

Haskovo.info припомня, че през юли миналата година фирмата, която е на Павел Иванов – син на екскмета Георги Иванов, обжалва мълчаливия отказ на архитект Деляна Панайотова и съдът го отмени. По-късно Панайотова беше уволнена, а ретроавтосалонът получи Акт 16. Заради забавянето обаче от фирмата заведоха иск за нанесени имуществени вреди, който е отменен от хасковския съд.

Съдът отмени мълчалив отказ на главния архитект за Ретросалона

Ретросалонът вече с Акт 16. Главният архитект: Ще работя за обикновените хора

3 коментара

  • не се наяде. съди общината Където работи до вчера. съди фирмата която му пази имотите. Алчен човек. Грозна история.

  • Ако всеки си търсеше правата така, нямаше да сме в това отчайващо положение като народ, тъпкан, смазан, лъган и без перспектива

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.