Любопитно

Забавно лято с плажна фиеста на басейна

Десетки деца се забавляваха с Плажна фиеста на басейн в хасковския парк „Кенана“.

Празникът е последната проява от програмата „Забавно лято“ на Младежкия център. Тя продължи един месец, в който за децата бяха предложени различни забавни и полезни занимания. Те бяха различни от предходните години.

В края на днешната фиеста децата се подкрепиха с пица и никой не искаше Забавното лято да свършва.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
родител
родител
05.07.2019 15:33 15:33

Програмата „Забавно лято“ не знам по чия идея е, но е голяма глупост. Ако ще има обществена лятна занималня за деца от 1 до 4 клас, нека е към училище, за да има условия за занимания и игри, да е целодневна и през цялото лято, в сегашния й вариант е пародия и отбиване на номер.

друг родител
друг родител
05.07.2019 15:47 15:47

Тоест ти „родителю“ искаш ако може целогодишно някой да ти обгрижва детето, никой няма право на почивка, чак се учудвам, че не си предложил да се построят помещения за нощувки и да си заведеш детето в първи клас и като дойде време за бал да идеш и да попиташ кое да вземеш, защото няма и да го познаеш.

Back to top button