Регион

Разбиха наркогрупа и задържаха 35 килограма хероин

ГКПП Капитан АндреевоПрестъпна група, занимаваща се с трафик на големи количества наркотици, е била разбита вчера, съобщават от МВР. Акцията е ръководена от Окръжна прокуратура Хасково и в нея са участвали служители на областните дирекции в Хасково и Пловдив и отдел „Наркотици“ на Криминална полиция.

Акцията е започнала със задържането на лек автомобил с българска регистрация на граничния пункт Капитан Андреево. При извършената щателна проверка митническите служители са открили над 35 килограма високачествен хероин, укрит в тайници в праговете на колата.

Организаторите на трафика са поставени под наблюдение и около 23 часа снощи на автомагистрала „Тракия“ в момент на предаване на хероина са задържани двама 40-годишни българи.

Стойността на задържаното количество от 35 килограма хероин по цени на нелегалния пазар е около 5 милиона лева. Наркотикът е трябвало да премине транзитно през България и не е бил предназначен за разпространение в страната, уточняват от МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button