Спорт

Екзекуторите от Хасково спечелиха фен титлата на ЦСКА

Фенклубът на ЦСКА „Екзекуторс“ – Хасково спечели титлата на 18-ия събор в Минерални бани.

В оспорваната футболна надпревара на малки вратички се записаха 6 отбора от Хасково, Свиленград, Харманли, Димитровград, Асеновград и Сливен, но на терена се явиха само четири, а останалите потърсиха прохлада в жегата по басейните.

До финалния мач достигнаха тимовете на Хасково и Асеновград. Срещата завърши 1:1 в редовното време и последваха изпълнения на дузпи. След майсторски спасявания на резервния вратар на хасковлии – Цецо, купата влезе за втора поредна година във витрината на „Екзекуторс“. Шампионският отбор беше в състав: бат Петьо (Старшината), Цецо, Валери, Митко, Марин, Тишо (капитан), Иван (Мелничарят), Светослав (Джазо) и мениджърът Дидо.

Мач

Двубоите на малки вратички се изиграха на обновеното игрище в училището със съдействието на общината. Основният виновник за емоционалното събитие на феновете беше Иван Вълчев, който осигури чеверме, торта и заря.

На събора феновете подкрепиха ПФК ЦСКА – София за сезиране на БФС и УЕФА за телевизионните права на отбора, където според ръководството на армейците има конфликт на интереси.

Мач

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button