Хасково

Най-бързи на изпита по български след 7 клас са кандидат- митничарите

Женя Пенчева

Женя Пенчева

Като лесен определиха днешния изпит по български език и литература след 7 клас повечето кандидат- гимназистите от областта. Най-труден беше преразказът по първа глава от романа на Иван Вазов „Под игото“, бе масово мнението на учениците.

Имаше много пряка реч и това ме затрудни“, каза пред Haskovo.info Женя Пенчева. Тя излезе първа от изпита по български език и литература в ОУ „Христо Смирненски“ в Хасково. Женя е от село Славяново. Учи в ОУ „Иван Вазов“ там. Пред Haskovo.info каза, че е доволна от представянето си днес, а желанието й да учи „Митническа и данъчна администрация“.

Рамадан и Денислав

Рамадан и Денислав

Минута след нея усмихнати излезнаха Денислав Алексиев и Рамадан Шенол. Денислав е възпитаник на СОУ „Паисий Хилендарски“ в Хасково. „Искам да стана митничар и първото ми желание е да влезна в гимназията по туризъм“, категоричен бе и той. И според Денислав изпитът не е бил сложен. Затруднил го е преразказът, защото е бил много дълъг. Рамадан пък иска да стане икономист. Ще кандидатства във Финансово- стопанската гимназия. Не е сигурен само за някои въпроси от теста, но като цяло е доволен от представянето си. Досега Рамадан е учил в хасковското ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Величка Колева

Величка Колева

Представителката на местното спортно училище Величка Колева се е прицелила в паралелка с английски език в хасковската езикова гимназия. Величка е учила в ОУ „Христо Смирненски“ до VІ клас. Тя бе единствената, която не се е затруднила от абсолютно нищо на изпита и го определи като „фасулски“.

Haskovo.info припомня, че препитването по математика след 7 клас е на 25 юни. Оценките от приемните изпити ще са ясни до 2 юли.

 

 

Родители Родители

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button