Регион

Арестуваха 77-годишен мъж за пожара в Ябълково

77-годишен мъж е задържан до 24 часа, защото е причинил пожара в димитровградското село Ябълково, съобщават от полицията.

Haskovo.info припомня, че пожарът лумна вчера след обяд, като изгоряха 75 декара стърнища и покрив на необитаема къща. От полицията са установили, че димитровградчанинът е запалил сухи треви в имота си в селото, откъдето е тръгнал пожара.

Люцерна пък е изгоряла вчера в Тополовград. В 6 часа в управлението е получен сигнал от земеделски производител, че горят бали в двор в село Орлов дол, собственост на тополовградска фирма. В пламъците, потушени от огнеборците са изгоряли 420 ролони бали люцерна.

Както Haskovo.info писа, за днес за части от Хасковска област е обявен червен индекс за опасност от пожари. В пожароопасния сезон е забранено паленето на открит огън.

Пожар избухна край Ябълково, 4 екипа се борят с огъня

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.07.2019 10:59 10:59

80-те %

Back to top button