Спорт

Димитровградският „Химик“ ще играе бараж за „В“ група

Хасково - ХимикФутболният тим на „Химик“ ще атакува едно от двете свободни места в Югоизточната „В“ група. Димитровградчани са сред седемте отбора, подали заявка за участие в баражите, които ще определят новите членове на трета дивизия.

Останалите тимове с амбиции да играят в нашата „В“ група са: от Бургаска област -„Атлетик“ Бургас, от Сливенска – „Загорец“/Нова Загора/, от Старозагорска – „Габровница-04″/Горно Сахране/, от Кърджалийска-„Родопи-1935″/Момчилград/, от Смолянска – „Граничар“/Доспат/ и от Пловдивска – „Борислав“/Първомай/. Представителят на Ямболска област – „Елхово“ се отказа от участие в квалификациите, но ще фигурира в жребия, който ще се тегли в понеделник в 12 часа, съобщиха от Зоналния съвет на БФС в Пловдив.

Баражите ще се проведат в два кръга като в първия ще се сформират четири двойки. Отборът, който се падне да играе с отказалия се „Елхово“, ще почива в първия кръг. Трите мача от първото пресяване ще бъдат в сряда вечер.
Във втория кръг идната събота победителите в изиграните срещи и отборът, почивал в първия кръг, ще решат в пряка елиминация кой ще играе в Югоизточната трета дивизия.

Ако съперниците завършат наравно в редовното време, ще се изпълняват дузпи до определяне на краен победител в мача.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button