Хасково

Кола, трактор, стопанска постройка и птици изгоряха при пожар

Пожарна„Мерцедес“ пламна рано тази сутрин на ул. „Дунав“ в Хасково. Огненият инцидент е станал около 1:30 часа. Причината за пожара е неустановена. Унищожен е двигателен отсек, предно стъкло, гума и част от предната врата на автомобила. Колата е собственост на 35-годишен хасковлия. Днес ще се извърши повторен оглед за установяване причините за пожара.

При друг пожар в събота вечерта изгоря трактор, ремарке и 150 бали фураж. Техническа неизправност е подпалила возилото по пътя между гр. Меричрели и димитровградския квартал „Черноконево“.

От пожарната съобщават и за унищожени 36 кв.м. покривна конструкция на стопанска постройка в Хасково на ул. „Дервен“.  Заради техническа неизправност са изпепелени и намиращите се в постройката 360 кг фураж, 5 птици, и 1 кубик дървен материал

През уикенда огнеборците са гасили още 15 пожара в сухи треви и отпадъци в Хасково, Димитровград, Свиленград, Ивайловград и Симеоновград. Отзовали са се на едно лъжливо повикване за пожар до граничното поделение в Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button