Спорт

Жребият определи: „Химик“ срещу „Борислав“ в борбата за „В“ група

Хасково - ХимикФутболният тим на „Химик“ Димитровград ще играе срещу „Борислав“/Първомай/ в първия кръг от квалификациите за попълване на Югоизточната „В“ група. Това определи тегленият днес жребий в Зоналния съвет на БФС в Пловдив. Мачът между двата отбора ще се играе в сряда вечерта на стадиона в Раковски, съобщиха от прес службата на съюза.

Димитровградчани имат реален шанс да се преборят за едно от двете свободни места в групата, след като двама от конкурентите им предварително се отказаха от битката за трета дивизия. След „Елхово“ в последния момент се оттегли и представителят на Смолянска област – „Граничар“/Доспат/, с което за място в нашата „В“ група останаха да се борят само 6 отбора.

Според жребия в сряда „Габровница-04“ /с. Горно Сахране/ ще играе срещу „Родопи 1935“ /Момчилград/, а „Атлетик-Бургас“ среща „Загорец“/Нова Загора/. Ако „Химик“ бие в първия кръг, в събота ще се изправи срещу победителя от мача между „Габровница-04“ и „Родопи 1935“. 

Кои ще са новите членове на Югоизточната „В“ група тази есен със сигурност ще стане ясно на 30 юни, когато е финалът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button