Хасково

Младежки хълм остана без вода заради ремонт на тръбопровод

Ремонтът, сниман от читателГлавния водопровод, който захранва кв. „Младежки хълм“ е ремонтиран. Проблемния участък, на който е имало запушване, вече е поправен, каза за Haskovo.info началникът на район Хасково към ВиК инж. Атанас Димов. По думите вече би трябвало да има вода и по високите етажи на жилищните блокове.

Сигнал за липсата на вода в кв. „Младежки хълм“ и конкретно на ул. „Пролет“ подадоха читатели на Haskovo.infо. По думите им екипите на ВиК не работят.

Според читателя на Haskovo.info екипите не ратобят както трябва10 човека бездействат, за което разбира се им се плаща, докато няма и капка вода цял ден. Когато попитах отговорника на обекта защо нямаме вода, той ми каза че са виновни тези, които са прекарвали инсталацията и всичко било „оплетено“ под земята“, пише възмутеният хасковлия.

Оплакването вероятно е от група младежи, които днес дойдоха на мястото, където работим, коментира инж. Димов. Според него два екипа са работили непрекъснато до 18:30 часа днес, за да оправят водопровода.

Снимките са изпратени от Димитър Тодоров

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button