Хасковлии: Котка с дни не може да слезе от покрив на кооперация

Хасково

За котка, която с дни не може да слезе от покрив на кооперация на хасковската улица „Тимок“ 5 сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Хората звънели на спешния телефон 112, писали и на зоодоброволците. Днес дежурният на 112 им казал, че за този слчай не може да бъде изпратена пожарна. Те били посъветвани да потърсят помощ от общината. От кметството обясниха, че нямат нужната техника, за да стигнат до високия покрив.

Котка

По обяд къщата беше посетена от зоодоброволци. С помощта на един от живеещите в кооперацията бяха отворени капандурите на покрива, през които котката да слезе. Хора от кооперацията успокоиха, че котето е своенравно и те всеки ден му оставяли храна.

Котка

ИЗПРАТИ НОВИНА

8 коментара

    • Абе,бай Кольо,има една поговорка …“Каруцата се прекатурва от малките камъчета…“ Защото не решаваме малките проблеми,съдбата стоварва на главите ни много големи.ЧОВЕЩИНА Е НУЖНА И ОТЗИВЧИВОСТ ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО ИЗПАДНАЛО В БЕДА!

    • Бай Колю, по името ти личи, че все още живееш в каменната ера. В такъв случай няма да си губя времето с коментара ти и да ти обяснявам, че това е живо същество. Защо изобщо четеш статията, а след това коментираш и демонстрираш бездушие и безразличие??? Не се хаби да ми отговаряш, въпроса е реторичен.

  • Анонимен, Иванова и Иван, по коментарите ви личи, колко сте ограничени и безразлични към страданието на животно, което ОЧЕВИДНО не може да слезе само. Но в живота винаги има баланс, съдбата си знае работата. На лошото с лошо, а на доброто с добро.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.