Хасково

Хванаха шофьора, блъснал момичето на пешеходна пътека в Хасково

Издирен е шофьорът, който преди обяд блъсна с Опел 15-годишно момиче на пешеходна пътека в Хасково и избяга, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Това е 78-годишен мъж от Хасково. Той ще бъде глобен, а книжката му ще бъде отнета за няколко месеца.

Haskovo.info припомня, че инцидентът стана на пешеходна пътека до Зеленчуковия пазар. Блъснатото момиче беше откарано в Спешно отделение на хасковската болница. Пострадалата е с охлузвания, консултирана е от ортопед и е освободена за домашно лечение.

Шофьор с Опел блъсна 15-годишно момиче на пешеходна пътека в Хасково и избяга

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пешеходец
Пешеходец
11.07.2019 15:19 15:19

Защо книжката ще му бъде отнета за няколко месеца? Той е на преклонна възраст и със сигурност не в състояние да шофира. Трябва окончателно да му се забрани да шофира!

Анонимен
Анонимен
11.07.2019 21:40 21:40

На тези години защо позволяват да се кара кола трябва да се отнемат книжките на определена възраст той вече е опасен шофьор не вижда не чува и е със забавени реакций такива хора са опасни като пешаходци та камоли и шофьори. След 70 години да се връщат книжките неможе да се разчита на тези шофьори че ще реагират адекватно на пътя това е мнението ми може би и на много други

Много
Много
11.07.2019 22:08 22:08
Отговор до  Анонимен

Дали изобщо той е карал колата?

Back to top button