„Паякът“ вдигна 362 неправилно паркирани коли в Хасково

Хасково

„Паякът“ е вдигнал 362 неправилно паркирани автомобила от началото на годината в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от „Тролейбусен транспорт“.

308 от тях са откарани до наказателния паркинг, като за освобождаването им се плащат по 35 лв. 54 коли пък са освободени от собствениците им още на улицата, като тук се заплащат 17 лв.

Днес по обяд на място беше освободено Ауди. „Паякът“ беше извикан да вдигне колата зад комплекс „Веспрем“. Малко след като я качиха на платформата пристигна собственичката и екипът с „паяка“ й свали автомобила срещу съответната такса.

Haskovo.info припомня, че за миналата година вдигнатите от „паяка“ коли в Хасково са 462.

Паяк

5 коментара

  • Ама това е похвално!!!!!!Излиза че вдигат по две коли на ден!!!!!Браво заслужили сте си заплатите!!!!!!!!

  • я ми го дайте този паяк на концесия, веднага плащам 100 лева на ден!

    днес един олигофрен беше паркирал точно в средата на триъгълника на освобождение, македония и стефан караджа!

  • Манете сабота и нидела и уфицялнити празници и щи са пулучи повечи ут два афтумубиля дневну …. Бряххх ГУЛЯМА СА РАПТА ЕЙЙЙЙ …. Гулямаааа .. . Стимул за извънреннъ рапта ни щете ли бре ?

  • За 193 календарни дни от началото на годината до сега са вдигнати 362 коли! Преуморили са се!
    Били по сигнал на „Веспрем“, ами там всеки ден по няколко коли има за вдигане. Майки с колички, възрастни хора и инвалиди са на пътя между колите и се чудят от къде да минат защото „всеки спира за малко за да си напазари“

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.