Хасково

Показват резултатите от „Красива България“ на видео в Хасково

Снимка: Георги ДаскаловИнформационен видео дисплей на проект „Красива България“ е поставен днес във фоайето на Областна администрация Хасково. Това е първата точка от комплексната система за публична информация, която представя целите, дейностите и резултатите от действията на проекта през периода 2005 – 2009.

На дисплея се представят обекти, обновени и реализирани в рамките на този проект на Министерство на труда и социалната политика, който е част от активните мерки и политики на пазара на труда за намаляване нивата на безработица в страната. Реализира се на територията на цялата страна и се финансира със средства от държавния бюджет, с финансово участие на общини и други кандидатстващи с проекти институции.

Реализираните обекти са 1205 в 228 български общини. Общата стойност на инвестираните средства е близо 166 млн. лева. Днес такива дисплеи се монтират и в Стара Загора и София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button