Хасковлия разкара два пъти полицията за силна музика, глобиха го с 200 лв.

Хасково

Хасковлия отнесе глоба от 200 лв. за силна музика, която е смущавала съседите му посред нощ.

Санкцията е наложена в края на миналата година от кмета Добри Беливанов по Наредбата за поддържане и опазване на обществения ред, чистотата и общественото имущество на територията на Община Хасково. Това става след акт от полицията.

Съседи първо подават сигнал за силната музика и пристигат полицаи. Те говорят със съпругата на мъжа, която обещава, че ще намали звука. Последва нов сигнал от съседите, полицаите пак идват, отвеждат в районното управление купонджията и му съставят акт.

Той обжалва глобата, но Хасковският районен съд я потвърждава. Решението подлежи на обжалване пред Хасковския административен съд.

4 коментара

  • Няма ли толкова други новини та тези глупости пишат само тези журналисти. От къде им се дава тази информация ,която твърде тъпа.

  • Целия град дрънчи от сватбите в Орфей. Вече нали има нов Закон за силен шум. Глобявайте ги с новите глоби тези сватбари и ще намалят децибелите.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.