Хасково

Областна администрация поздрави държавните служители за празника им

Областна администраця ХасковоПоздравителен адрес послучай 23 юни – Деня на служителя в държавната администрация бе изпратен от името на Областна администрация Хасково до всички държавни институции в региона.

„Безспорно днешният ден е повод хората, които са лицето на държавната администрация, да получат признание за своята дейност. Нейната цел е високо хуманна – да бъде в услуга на обществото. Реализацията й дава на професионалистите в различните институции чувство на удовлетворение от добрата работа, но и огромна отговорност„, се казва в поздрава.

От Областна администрация изразиха увереност, че служителите в институции в региона са поели присърце тази отговорност, доказали са се като професионалисти и могат да се похвалят с много добри и работещи практики.
Пожеланието по случай празника бе „да работят все така с мисъл и в услуга на хората. Наградата за това е голяма – уважението и доверието на българското общество„.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button