Шофьори: Пътят между Хасково и Минерални бани е опасен с изтрита маркировка

Регион

За изтрита маркировка по пътя между Хасково и Минерални бани за пореден път сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Шофьорите подчертават, че без маркировка в големи участъци този възлов и натоварен път е опасен. Особено сериозно е положението и по булевард „Никола Радев“, който свързва Хасково с квартал „Болярово“. Там често ограничението на скоростта не се спазва, което в съчетание с дупки е предпоставка за произшествия.

Според хората отговорните институции игнорирали проблема. Те призовават да се вземат мерки, за да се избегнат тежки катастрофи.

ИЗПРАТИ НОВИНА

8 коментара

  • Първо и най-важно е държавността. Нека всички граждани се обединим и я възстановим. После всичко ще си дойде на мястото. Дори маркировката. Не почвайте отзад напред. Глупаво е

    • Ако на вас скоро няма да ви се наложи да пътувате там,на други това им е ежедневен маршрут.И какво..пътя за Мин. бани не е ли част от Хасково?Той не е важен?Ако там се бе случила катастрофа давам ХИЛЯДА процента гаранция,че подобни хора като вас щяха да казват:“Ми то никой нищо не прави за пътя“..Що за коментар

  • Общината да направи обществена поръчка, кой да боядиса. След няколко години, през които ще се обжалва поръчката, все някой ще боядиса, ама с некачествени бои.

  • Стига си писахте колкото да си начешите езиците.Проблема с този участък е сериозен.Като се почне от бул.Н.Радев-първо,спрелите коли от двете страни правят булеварда от 4 платна,на 2 платна.Колите-трошки на Ерол,колите на работещите по фирмите ,пропадналия мост.В кв.Болярово-пречка са спрелите коли пред двата магазина за хранителни стоки и около кафенето.За дупките и кръпките няма да казвам.Целия път в кв.Болярово е за ремонт,копали от В и К и след тях трапове.Водата пак си таи ,но на кой ли му пука.Едвам се кара.Шахтите са пропаднали.Ремонтирания преди 3 год.път от кв.Болярово до Мин.бани наскоро беше ремонтиран отново.Пак си оставиха ръцете.След това не възстановиха маркировката.Тревата от двете страни на пътя не е окосена.Канавките са пълни с боклуци и с поникнала вътре трева.За какво плащаме данъци,винетки и още куп неща,като тези институции отговорни за въпросните дейности отбиват номер.Взимат се някакви пари и после не им дреме,че ще стане катастрофа,човек ще умре.С каква съвест живеят,как спокойно спят?!?Обикновения гражданин си изпълнява задълженията,институциите-не.Къде дата така????Пътното и В и К са двете най-безотговорни институции.На тяхната съвест ще тежи всичко.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.