Регион

Ремонтираха пътя за Бисер, облагородиха зелените площи в селото

Ремонтиран е пътят за харманлийското село Бисер, съобщават от общината.

Пътното платно е преасфалтирано, има нови водостоци, тръбна мрежа за широколентов интернет, банкет, мантинели и маркировка. Възстановени са зелените площи по новите тротоари, пригодени за възрастни хора и хора с увреждания. Ремонтът е реализиран с безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони.

Млади хора от село Бисер облагородиха зелените площи. Това става по спечелен проект „Зелена магия“ от кампанията „Харманли за младите“. С помощта на доброволния труд на младежи от сформираната НФМГ „Зелени бисерчани“ и финансовата подкрепа на община Харманли се засадиха млади дръвчета – японска слива и череша по главната улица на селото.

Както Haskovo.info писа, със средства от същата програма беше ремонтиран пътят за село Надежден.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мислещ
Мислещ
15.07.2019 14:47 14:47

Супер дано не се изтрие след половин година или две …

Марина Марашева
Марина Марашева
16.07.2019 12:38 12:38

Това не бе се случвало в село Бисер от 40 години. Селото вече има европейски облик . Добре подреден и почистен център,детски кът и сега вече специални дървета.Поздравления!

Анонимен
Анонимен
16.07.2019 21:40 21:40

Браво! Много хубаво е станало!

Back to top button