Хасково

Езиковата и математическата с фитнес уреди за 5000 лева

Директорките на двете училища благодарят на Георги НиковС нови фитнес уреди се оборудваха днес физкултурните салони на езиковата и математическата гимназии в Хасково. Дарението е направено от Ротари клуб Хасково и е на стойност около 5 000 лева, каза за Haskovo.info президентът на клуба Георги Ников

Уредите са разпределени според нуждите на двете школа, допълни той. То включва кростренажори, бягащи пътеки, гладиатор, велоаргометър, гири, лежанки, маси за тенис, хилки и топчета.

Решихме дарението да е за двете най-елитни гимназии в областта, защото там децата освен да учат трябва и да спортуват“, пошегуваха се от Ротари клуб Хасково. От там допълниха, че дарението се осъществява по проект „Спорт за нашите деца“.

Наближаващият край на учебната година и новите спортни придобивки стана повод днес между смесени отбори от двете училища да се играе приятелска волейболна среща, както и двубои по тенис на маса. За целта от Ротари клуб раздадоха и специални тениски на двата отбора. Горди от постиженията на своите възпитаници двете директорки Пенка Делиева и Тодорка Милева също застанаха пред камерите.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button