Хасково

Ремонтират второкласни и третокласни пътища

АсфалтиранеМалко над 7 км е общата дължина на пътищата в Хасковска област, които ще бъдат ремонтирани по оперативна програма „Регионално развитие“. Предстоящата реконструкция и рехабилитация включва близо трикилометров  участък от пътя Чирпан – Димитровград и около 5 км по пътя от Дъбовец  до разклона за село Малки Воден.

Ще се ремонтират второкласни и третокласни пътища на територията на всичките 27 Областни пътни управления в страната. За целта по оперативната програма ще бъдат отпуснати над половин милиард лева за обновяване на републиканската пътна мрежа. 

Предстои изпълнението на проекти за ново строителство и рехабилитация на пътища с обща дължина 3000 км, съобщиха за  Haskovo.info от областното Пътно управление. Стойността на проектите надхвърля  2 милиарда евро, а реализацията им у нас трябва да приключи до 2012 година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button