Спорт

„Хасково“ стартира новия сезон в Трета лига срещу новака „Ямбол“

Футболният „Хасково 1957“ ще стартира новия сезон в Трета лига с гостуване на новака „Ямбол – 1915“, отреди тегленият днес жребий. Срещата е на 3 август.

В първия кръг Димитровград приема на същата дата от 18 часа „Борислав“ (Първомай), а Свиленград домакинства на другия новак „Родопа“ (Смолян). Във втория кръг на 11 август от 18 часа Хасково приема коравия тим на „Загорец“ (Нова Загора).

Програмата е без междинни кръгове. Четири клуба – „Левски“ (Карлово), „Сокол“ (Марково), „Хасково-1957“ и „Родопа“ (Смолян) са изявили желание да играят домакинските си срещи в неделя, а останалите 14 клуба – в събота.

Единствено 13 кръг е насрочен за 24 октомври, четвъртък, заради предстоящите на 27 октомври местни избори. За вероятния балотаж на 3 ноември пренасрочването на срещите извън уикенда ще става в зависимост дали в съответната община има или няма втори тур на изборния процес.

Haskovo.info припомня, че тази събота от 18 часа Хасково ще представи отбора в контрола срещу „Родопа“ (Смолян).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button