Спорт

Хандбалният „Асти 91“ ще играе в мъжката „А“ група, момчетата с паметни победи в Италия

Хасково отново ще има отбор, който ще се състезава в елитно първенство. Това е мъжкият хандбален клуб „Асти 91“, обяви пред Haskovo.info президентът Йосиф Мешулам.

Осигурено е финансирането на отбора, който ще разчита изцяло на хандбалисти от хасковската школа. Първенството в „А“ група се очаква да започне в края на септември.

Хандбал

Междувременно хандбалистите до 14 г. с треньори Антоанета Вълкова и Константин Костадинов се завърнаха от успешно участие в международния турнир Interamnia Cup Teramo 2019, Италия. В надпреварата са участвали 96 отбора от 38 държави в различни възрастови групи.

Хасковлии са записали паметни победи срещу отбори от Италия, Франция и Дания. Последната среща е спечелена с 18:17 след много силна игра и обрат. Нашите са се класирали пети от 38 отбора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
омур таг
омур таг
19.07.2019 1:27 1:27

Дзоузеф Дейвидов не беше ли глас на Рейдио Хасковоо?

Back to top button