Хасково

Обраха влекач в Хасково, спипаха трима крадци

Кражба от товарен автомобил е извършена в Хасково, съобщават от полицията.

На фирмен паркинг на булевард „Съединение“ е проникнато през незаключена врата във влекач Ман. Откраднати са неопределен брой борд-компютри, релета и бушони на колата, СД, пулт на климатик и пултове за управление на осветлението и на огледалата.

53-годишна е задържана за кражба. Жената от хасковското село Въгларово проникнала през отключената врата на къща на свой съселянин и задигнала 20 турски лири и кафе. Преди да успее да напусне двора на собственика, е задържана.

Също за кражба в управлението на областния град е задържан 31-годишен мъж, откраднал 100 лв. оборотни пари от маса на Зеленчуковия пазар в началото на месеца. Последният хванат за кражба през денонощието е в Димитровград. Това е 15-годишно момче, откраднало пилетата и кокошките от своя съгражданка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button