Шарен и весел опознавателен тур „Аз обичам Харманли“ – ВИДЕО

Любопитно

Шарено и весело беше настроението на децата край първата дестинация от ежегодния летен опознавателен тур „Аз обичам Харманли“.

По инициатива на Община Харманли заедно с уредник Ирина Атанасова от Историческия музей и любимия аниматор Тита, децата на града научиха повече за Герганината чешма – историята на построяването на „Изворът на Белоногата“, легендата за красивата българска девойка Гергана.

Деца

Много интересни игри с балони, обръчи и топки играха малчуганите край чешмата. Преди да приключи веселото приключение, всички се снимаха и край големия метален надпис на входа на града.

Турът „Аз обичам Харманли“ продължава. Очакват се всички малчугани готови за игри и забавления на 24 юли в църквата „Св. Иван Рилски“ и на 31 юли в парк „Димана Данева“ от 10 часа. Всеки вторник и четвъртък до края на месец юли продължава и Лятна „Сръчкомания“ от 10 до 12 часа в Културен център Харманли.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.