Регион

И този уикенд тапи от гастарбайтери на Капитан Андреево

Продължава да е интензивен трафикът на българо-турската граница при ГКПП „Капитан Андреево“.

През целия ден имаше струпване на леки автомобили на изход към Турция. В късния следобед прибиращите се от пазар българи задръстиха входа на страната.

По данни на Гранична полиция през последните дни броят на преминаващите през пункта автомобили не е падал под 5 000 на денонощие и над 20 000 пътници. Haskovo.info припомня, че последната събота и неделя през пункта преминаха 18 000 автомобила със 70 000 пътници. Очаква се и този уикенд броят на преминаващите да бъде близък до летните рекорди от 10 000 автомобила на денонощие.

На изход към Турция са отворени всички 9 трасета, работят и всички гишета от турска страна. Въпреки че обработката на един автомобил отнема между 2 и 3 минути от българска страна, на практика преминаването на границата отнема часове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.07.2019 1:38 1:38

Деа маа деа тея К

Back to top button