Хасково

22 училища в Хасковско вече са в ремонт: газифицират „Климент“, обновяват класни стаи в ПМГ

В 22 училища в Хасковска област вече се извършват ремонти по време на лятната ваканция, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

Сред по-големите е ремонт на покрива на едната сграда на хасковското СУ „Св. Климент Охридски“ и газификация. В ПМГ „Боян Петканчин“ пък ремонтират 6 класни стаи и коридор на първия етаж.

Както Haskovo.info писа, в областния град се ремонтират още класните стаи на първия и втория етаж в СУ „Васил Левски“. В училище „Никола Вапцаров“ се подменя дограма на първия етаж и се ремонтират стаи. В „Христо Смирненски“ е заявен ремонт на северната фасада и класни стаи. В блок 1 на Обединените ученически общежития се ремонтират стаи на един от етажите.

Всички тези ремонти са заявени, че ще приключат до началото на новата учебна година. По-късно през лятото се очаква да стартират други ремонти, някоито от които ще продължат и след първия звънец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1
1
20.07.2019 13:44 13:44

,,,а Директорката на Климент с 3 бона телефон и къща в тракиец за 300 000,,,а,….5-6 пъти годишно на на почивка в чужбина,,,…а,,,, побърка от тормоз колежките,,,аман….

Дамян Толумов
Дамян Толумов
20.07.2019 21:06 21:06

Че училища в Хасково има ли бе Ами то ученици вече няма –освен ЦИГАНЕТАТА

Back to top button