Регион

Петък като събота на Капитан Андреево: 30 000 за денонощие

Близо 9 000 автомобила с 30 000 пътници са минали в петък през ГКПП „Капитан Андреево“. Така последният работен ден от седмицата настигна по трафик почивните събота и неделя.

Очаква се през уикенда трафикът да бъде изключително интензивен, като на всичките работещи 9 трасета се струпват стотици метри колони от чакащи коли.

Опашки

„Направили сме организация на пункта за максимално бързо преминаване, като проверката на всеки автомобил отнема не повече от 3 минути“, коментира пред Haskovo.info началникът на ГКПП-то Емил Гочев. При още по-интензивен трафик може да се въведе и облекчен режим на проверка.

Сред пътуващите въпреки струпванията има и доста българи, тръгнали на пазар или разходка в Одрин. Основният поток обаче остават гастарбайтерите, които се прибират за отпуската си от Западна Европа в Турция. Те споделят, че на сръбско-българската граница са чакали средно около 3 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост.......
Гост.......
21.07.2019 4:19 4:19

Да бе как пък не работели 9 пункта глупости , работят три пред теб има 4коли и чакаш час и половина , мързеливи митничари. С нашите данъци заплати , ис нашите данъци по нашите глави камъни. Мързеливци, не ги е и срам по 3 часа на опашка да чакаш , и да работят три трасета. И да казват че организирали трафика.

Анонимен
Анонимен
21.07.2019 9:44 9:44
Отговор до  Гост.......

Нещо си се объркал. И вчера, и предния ден си работеха всичките гишета. То не е само до плюене понякога

Back to top button