Беливанов с ново искане за подмяна на уличното осветление в Хасково с 600 000 евро

Хасково

Искане да се разработи проектно предложение за подмяна на уличното осветление в Хасково за 600 000 евро внася за юлската сесия на общинския съвет кметът Добри Беливанов.

Haskovo.info припомня, че на сесията през юни общинският съвет отхвърли предложението без дебати. След сесията Беливанов заяви, че обмисля да внесе отново докладната, което вече е факт.

Общината има намерение да кандидатства по процедурата на Норвежката програма за „Рехабилитация и модернизация на общинската инфраструктура – системи за външно изкуствено осветление на общините“.

Целта е в Хасково да бъде монтирано енергийно ефективно улично осветление. Предвиждаше се поставяне на енергоспестяващо LED осветление, както и система за контрол.

3 коментара

  • насрахте се да искате пари за щяло и не щяло само и само да откраднете някой лев мама ви долна крадлива

  • ЧЕ ЩЕ КРАДЕТЕ , ЩЕ КРАДЕТЕ , НО ПОНЕ УЛИЧНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ АКО ЩЕ Е ЛЕД ДА БЪДЕ С ТОПЛА СВЕТЛИНА КАКВАТО Е В МОМЕНТА , ЗАЩОТО Е ДОКАЗАНО ,ЧЕ БЯЛАТА СВЕТЛИНА ПРЕЧИ НА СЪНЯ И ИЗНЕРВЯ ХОРАТА ! ! ! ЗАПОМНЕТЕ ЩЕ ГО КАЖА ПАК ИЗНЕРВЯ ХОРАТА ! ! !

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.