Питбул нападна 11-годишно момиче в село Малево

Регион

Питбул е нападнал 11-годишно момиче в хасковското село Малево, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Инцидентът е станал снощи около 19 часа. Хората призовават да се вземат мерки, защото ги е страх да излязат на улицата.

Кметът на селото Михаил Михайлов потвърди пред Haskovo.info за случая и заяви, че тази сутрин е разговарял с бащата на момичето. Детето имало наранявания по гърба. Родителите му обаче не извикали линейка. Кметът ги посъветвал да заведат детето на преглед при лекар и в такива случаи да се обаждат на спешния телефон 112.

Михайлов допълни, че инцидентът е станал в махалата до църквата, когато кучето било изтървано от двора, излязло на улицата и нападнало момичето. Той вече е разговарял със собствениците на питбула да го махнат от селото.

Haskovo.info припомня, че преди няколко месеца питбул нападна минувачи на улица в Хасково. Животното още е в кучешкия приют и предстои да бъде решена съдбата му.

ИЗПРАТИ НОВИНА

19 коментара

 • ДОКАТО НЕ ПОЧНАТ ДА ДАВАТ НА КУЧКАРИТЕ ПО 10 ГОДИНИ ЗАТВОР УПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА. ЕБАЛ СЪМ ВИ ЕВРОГЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ. ЖИВОТА НА КУЧЕТО ПО ВАЖЕН ОТ ЖИВОТА НА ЧОВЕКА. ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО В ГЕЙРОПА

  • Животът на неграмотниците наистина не е по-ценен от този на едно куче. То поне си има оправдание – животно е, но един неграмотник си е такъв по собствено желание. Научи се да пишеш, образовай се и тогава си давай мнението. Дотогава това мнение няма абсолютно никаква стойност. Това важи както за теб, така и за твоите колеги неграмотници. А и децата доста често сами са си виновни, защото обичат да се правят на интересни и да дразнят животните. Нека му.

   • Да кажеш ,че детето е виновно ,че е ухапано от куче е висша форма на сорос -курванлък. С удоволствие бих ти размазал лайняната сорос кратуна.

   • И още нещо. Забелязал съм ,че повечето кучкари са бездетници. Слуги на кучета. Мразят да гледат деца ,но обичат да гледат кучета. Болен народ

    • Моля,моля…Кой ти каза,че кучкарите сме бездетници ( мноогоо си в грешка), не един а двама сина имам Ок?! Малкия ми син бе на 14г.когато си взехме куче- сега е на 23г.Та ако обичаш не пиши глупости

 • Спрете да дрънкате глупости, питбул териерите се радват малко по грубо и най вероятно го е надраскал с ноктите. Ако беше го хапал, със сигурност детето щеше да е в болница. Не защитавам стопанина, напротив трябва да си ги държи в двора. Питбул териера е най набеждаваната порода от всичките. Тяхната агресия е към животни, не към хора. Единствено при неправилна селекция, но рядко се получава мозъчно увреждане и напада всичко живо. При наличие на агресия, към стопанина си и хора, кучето трябва да бъде приспано. Вслучая съм сигурен, че става въпрос за медиина надувка.

 • Радвал се бил по грубо…. Това Е НЕНОРМАЛНО. Не може да търпим всякакви такива простотии. Длъжно ли е детето да се съобразява с грубата игра на непознато куче. Откъде накъде ще търпим такива глупости!!! Докато не се забрани тая идиотска порода и не се приберат кучетата от нея няма да има МИР!!!

 • Като се радва грубо да се радва грубо на стопаните си!!! Ние не сме длъжни да търпим чуждите кучета. Ние които нямаме кучета ангажирам ли кучкари те да ни гледат децата например защото на тях им се играе?!! Защо ние трябва да търпим чуждите кучета и да се съобразяваме с тях, за какво сме им длъжни?!! Като му се играе грубо една брадва и ще види груба игра

 • Не говорете глупости не е виновна породата а неграмотни хора които не знаят как да се грижат за тях.

 • Не говорете глупости не е виновна породата а неграмотни хора които не знаят как да се грижат за тях.

 • ЛИЦЕМЕРИ. ТРЕПЕРЯТ ЗА ЖИВОТА НА КУЧЕТА А КУПУВАТ МЕСО ОТ МАГАЗИНА. ЛИЦЕМЕРИ. ТАКА НЕ СТАВАТЕ ЛИ СЪУЧАСТНИЦИ В УБИЙСТВО КАТО КУПУВАТЕ МЕСО. БИХ КАЗАЛ – ПОДСТРЕКАТЕЛИ. ЩОТО КАТО ДАВАШ ПАРИ ПОДСТРЕКАВАШ ДА УБИЯТ СЛЕДВАЩОТО ЖИВОТНО. ЗА ОВЦЕ ТЕЛЕТА КОКОШКИ МОЖЕ – ЗА КУЧЕТА НЕМОЖЕ. ЛИЦЕМЕРИ ДОЛНИ ГНУСНИ. ЦЕЛТА Е НАРОДА ДА ЖИВЕЕ В СТРАХ. ТОВА Е ЕВРОПЕДАЛСКАТА ЦЕЛ. А КАКВО ВИ ГОВОРЯТ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ€ КАТО СТЕ ГЛУПАВИ ЩЕ ВИ ГОВОРЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ

 • ЗАЖГРИЖЕНИ БИЛИ ЗА ЖИВОТНИТЕ А ХОРАТА -КУЧЕТА ГИ ЯЛИ. ДОРИ ТАКЪВ ИЗРАЗ ИМА.
  ПАК КАЗВАМ . ДОКАТО НЕ ВЪВЕДАТ МИНИМУМ 10 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА СОБСТВЕНИК НА КУЧЕ ОХАПАЛ ЧОВЕК УПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА. 10 ГОДИНИ ИЗПЛЮЩЕТЕ ДВАМА ТРИМА КУЧЕГЛАВИ И НАБЪРЗО ЩЕ РАЗКАРАТ ПЕСОВЕТЕ.

 • Има кучета има и „кучета“…
  Има хора и „хора“
  Има деца и „деца“
  А иначе, от „човека“по голям ЗВЯР няма…
  Та ето за това иде реч господа селянжери.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.