Любопитно

Димитровградски балетист в „Лебедово езеро“ на сцената в препълнения Античен театър

22-годишният Златомир Колев от Димитровград танцува снощи в бляскавата премиера на „Лебедово езеро“ на сцената на препълнения с публика Античен театър в Пловдив.

Злати участва в първо и трето действие. Премиерата е на балета на Опера Пловдив, където димитровградският балетист танцува от 2017 г. и на солисти от Московския академичен музикален театър. Главните роли бяха поверени на специалните гости, като Ксения Шевцова, с която Злати се снима зад кулисите. Хореографията е дело на Константин Уралски.

Балет

Най-доброто от „Лебедово езеро“ с гост-солисти от Щатс балет – Берлин ще може да се види и на 27 август отново в Античния театър. В балетната гала ще са включени още „Болеро“ и „Кармен – сюита“.

Балет

Haskovo.info припомня, че Златомир Колев излезе за големия балет от димитровградската школа „Галаксико“ с хореограф Тихомир Митев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button