Регион

Рекордът е постигнат: 10 000 за денонощие на Капитан Андреево

Летният трафик на ГКПП „Капитан Андреево“ достигна рекордите от миналата година. През последното денонощие през пункта са преминали 10 000 автомобила с над 32 000 пътници, съобщиха за Haskovo.info от Гранична полиция.

Всичките 9 трасета за леки автомобили на „Капитан Андреево“ работят без прекъсване, но въпреки това се образуват колони от чакащи автомобили, дълги по няколко стотин метра. Същото е и от турска страна, където плацът на влизане в държавата не може да побере всички пътуващи.

Читатели на Haskovo.info изпратиха снимки на задръстванията от днес. Те казаха, че чакането за преминаване на границата отнема между 2 и 3 часа.

Очакванията са, че трафикът ще продължи да бъде интензивен в посока Турция поне до края на месеца, а след това ще се обърне в обратна посока, тъй като гастарбайтерите ще започнат да се връщат на работа в Западна Европа.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.07.2019 21:31 21:31

През американо-мексиканската граница между градовете Сан Диего и Тихуана преминават по над 75 000 коли и камиони с над 300 000 пътници на ден.

Back to top button