Регион

Няколко хасковски автомобила са във верижната катастрофа на магистрала „Тракия“

Няколко автомобила с хасковска регистрация са във верижната катастрофа, която стана тази сутрин на автомагистрала „Тракия“ при Стара Загора.

Ударили са се 6 коли при 159-ти км на магистралата в посока Бургас. В района се извършва ремонт и при рязко спиране от първата кола в нея се нанизали следващите. 4 от катастрофиралите коли се намират в изпреварващата лента, другите 2 са в аварийната, съобщават от МВР. Движението в участъка беше временно ограничено.

Катастрофа

На място са били изпратени екипи на пожарната, полицията и линейки. Двама души са откарани в болница, пострадало е и дете.

Вследствие на инцидента на магистралата в посока морето се е образувала колона от около 10 км. Пътни полицаи отбиват движението в посока Бургас при 133 км на пътен възел Стряма – Раковски, като автомобилите ще имат възможност да се качат отново на магистралата при пътен възел Плодовитово.

6 коментара

  1. А дали е имало нужните предупредителни знаци, да може човек да има време да реагира? Случвало се е да се извършва ремонт по мантинелите и никои да не сметне за нужно да сложи знак да намалиш а друг е въпроса ,че масово се кара колкото сили има колата му сякаш ,че той е имунизиран от недай боже от най -лошото.

  2. Ми влачих е 1 час. Имаше само конуси и онези, които си рязаха тревата и праскаха лафче.

  3. Докато не се научат да спазват дистанция и да уважават предния водач това е неизбежно всеки ден а защо не виждате в меленетоооо автомобили с ДЕСЕН ВОЛАН както се ИЗКАЗАХА БЕЗМИСЛЕЩИ хора

  4. А виждате коли които могат да ти прескляпат но и техните коли немогат да спрат в такава ситуация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button