Хасково

Куче на каишка ухапа дете в центъра на Хасково

10-годишно дете е било ухапано от домашно куче тази вечер зад Бизнесцентъра в Хасково.

Детето си играело със свой приятел, когато по негови думи, разминавайки се със собственичката на кучето, животното го ухапало по крака. То е било на каишка, но жената не е успяла да го удържи. Собственичката си тръгнала. Това разказаха пред Haskovo.info възмутените родители.

Детето е изтичало при родителите си, които били в близкия парк и разказало, че кучето е било средно на големина с черна и бяла окраска. Те го завели в Спешно отделение, където му обработили раната.

ИЗПРАТИ НОВИНА

21 коментара

 1. До всички мизерниици отглеждащи бълхарниици: дръжте си пумйарниците в къщи защото следващият път когато,си разхождате миризливият малоумник из града,ще попаднете на някой като мен и ще ви обеси на каишката.

  1. Немската овчарка има много повече мозък от теб слабоумна амебо,и Майкати е трябвало да те изхвъли в някой контейнер за смет.

 2. Писна ми от тия кучкари, мислят си че всичко им е позволено. Докога ще търпим това??!!

 3. 10 годишно дете си играе без надзор зад Бизнесцентъра, а родителите са в близкия парк? Ще ми каже ли някой кой е този парк, от който ще можеш да наблюдаваш детето си зад Бизнесцентъра? Ами ако детето е предизвикало кучето? Къде е контрола на държавата, за да глоби и родителите, че по закон са длъжни да не оставят детето си без надзор, а и собственичката на кучето, че е било без намордник в центъра на града? И кога най-после ще разберете, че никое животно не е като човека и не напада безпричинно?

  1. Браво, 10 годишно дете да го водят за ръчичката. Не може да си играе само така ли?

  2. Забравих да кажа, ако кучето е с наморник, детето и да го предизвика, няма как да го ухапе. Ко ша каеш?

 4. КУЧЕГЛАВИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИВАТ НАРЕД С КУЧЕТАТА. ТЕ СА ПО- ОПАСНИ. ТЕ СА ДЕБИЛИ И БОЛНИ ХОРА. ЗА ТЯХ КУЧЕТО Е ПО- ВАЖНО ОТ ЧОВЕКА.

  1. Аз гледам куче у дома. Според Вас ( опитвам се да бъда учтив) съм кучеглав. Казвам се Милен Попниколаев. Имам 2 деца, които повярвайте ми са по-важни от кучето. То самото е възпитано да е приятел на човека и никога не би ухапало някой. Това, което сте ( отново се опитвам да бъда учтив) написал, че сме болни и дебили лично мен ме обижда. Ето аз не се крия зад името Анонимен, така че останете си анонимен господине или госпожо, или всички останали видове за самоопределяне според истанбулската конвенция. Надявам се, че ме разбрахте.

 5. ДОРИ СЕ РАДВАМ , ЧЕ НАСКОРО ЕДИН КУЧЕГЛАВЕЦ БЕШЕ УХАПАН ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ПЕС. ТОВА Е РАДОСТНА НОВИНА. ДАНО ПОВЕЧЕТО ИЗПОХАПЯТ ДЕБИЛНИТЕ СИ СОБСТВЕНИЦИ. КАЗАХ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button