Хасково

Ауди блъсна 5-годишно момиченце на велосипед в Хасково, издирват 23-годишен за катастрофа

44-годишен шофьор с Ауди е блъснал на заден ход 5-годишно момиченце с велосипед, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера вечерта в хасковския квартал „Орфей“. От удара детето е с охлузване на левия крак. Прегледано е и е освободено за домашно лечение. На шофьора е съставен акт.

В 11:10 часа вчера в Харманли на улица „Бенковска“ неизвестен автомобил с водач е предприел заобикаляне на движещ се по платното пешеходец и с предната част на колата е ударил 46-годишна жена, която е с натъртване на левия крак.

След подадения сигнал, полицаите са установили 23-годишния водач на лек автомобил Мерцедес, който към момента се издирва.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дамян Толумов
Дамян Толумов
24.07.2019 13:22 13:22

Е и какво като го издирят -ще му съставят акт който бащата ще плати или ако е на ти с полицията ще мине метър и синковеца -герой ще продължи с номерата

Ставри Калинов
Ставри Калинов
24.07.2019 17:48 17:48

Дамянски Толумич защо се учудваш такива са евроатлантическите ценности и4 трябва да свикваш с тях а не да киснеш цял ден в гаража си Излез разходи се в квартала в града и виж атлантиците около себе си

Боци
Боци
24.07.2019 19:07 19:07
Отговор до  Ставри Калинов

Стяврий Калинович, Дрогарьо… Недей да киснеш цял ден в мизерната си панелка,пиещ домашна шльокавица, псуващ изтрещял неудачен нещастник…. Ценностите на ЕС са – – демокрация, свобода,просперитет,благоденствие,стремеж към високи доходи, модерни технологии, инфраструктура и инвестиции…. Ако не можеш да свикваш с Евроатлантическите ценности, стой си в КОЧИНАТА… . Прасе мизерно… На свинете най-им харесва там… Не обичат чистотата и реда, а си искат мизерията и лайняното съществуване..!!!!!

Back to top button