Хасково

Подаваме заявления за документи за самоличност и с електронен подпис

Подаването на заявления за документи за самоличност вече може да става и с електронен подпис, съобщават от Паспортна служба в Хасково.

Става въпрос за издаване на лична карта и паспорт, удостоверение за събития, свързани с издаването на документи и дубликат на свидетелство за управление на МПС. Това става чрез портала за електронни административни услуги на МВР на интернет адрес: https://e-uslugi.mvr.bg.

Освен това гражданите ще имат възможност при подаване на заявление за издаване на български документи за самоличност да предоставят адрес на електронна поща за получаване на съобщение за издадения им документ.

Има възможност в ОДМВР и съответните районни управления за извършване на заплащане на административните услуги чрез ползване на ПОС терминално устройство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button