Ремонтират Дома на покойника в хасковския квартал „Македонски“ за 140 000 лв.

Хасково

Ремонт на Дом на покойника в хасковския квартал „Македонски“ обявиха от община Хасково.

Предвижда се ремонт на покрива и фасадата на сградата. Ще се подменя метална остъклена конструкция, монтирана върху покрива, цялостна подмяна на хидроизолацията. Ще се подмени и капандурата на покрива.

Ремонтът по фасадата включва демонтаж на компрометирана облицовка от варовик и изпълнение на нова такава. Предвижда се шприцоване със силен циментов разтвор на всички стоманобетонови елементи – козирки на сградата с обрушен бетон и оголена армировка. Предвижда се цялостна подмяна на дограмата на сградата, като новата ще е от алуминиев профил с прекъснат термомост и двоен стъклопакет.

Прогнозната стойност на поръчката е за близо 140 000 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 16 август.

7 коментара

 • „Дома на покойника“ е с адрес „под земята“, демек „в гроба“, а не в „хасковския квартал „Македонски“ … писачи!

  • Абе, драскач, ти за какъв се взе, че определяш кое какво е. Айде да слезеш на нивото си и да не си помисляш да коментираш неща, които не разбираш.

 • То това хубаво амамного треволяци в МАКЕДОНСКИ и в гробищата към стария пловдивски път Вероятно е пълно и със змии хората ги е страх Не знам кой е отговорен за тия гробища но това е пълен резил защото все някой взема ЗАПЛАТА а нищо не върши Все има изходот това – ще се коси ли ще се пръска с хербициди ли но така не може

 • Добро начинание. От много години тази сграда имаше нужда да се ремонтира и да се използва по предназначение. Хората вече свикнаха да ползват залата на Централния гробищен парк. Сигурен съм, че и тук ще се възползват от удобствата, които ще предложи Дома на покойника след ремонта.

 • Цялата порнография събрана на куп !
  Драскачи и близачи впргнати да обслужват далаверите които се въртят нон стоп…
  какви ремонти какви 5 лева ? всичко е съсипано нарочно с цел, малка троха в общата яхния !
  Баси ! Няма думи… обществото не жцелае да ги приеме,,, защота такова статукво ги удовлетворява…

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.