Хасково

40-годишен лови риба с ток на яз. Ивайловград, хващат го

Марин димитров и Милчо Милчев

Марин димитров и Милчо Милчев

40-годишен мъж е заловен да лови риба с ток на язовир „Ивайловград“. Бракониерът е спипан на 19 юни от служители на Изпълнителната агенция по „Рибарство и аквакултури“, съобщиха днес от местната структура. Нарушителят е задържан и му е съставен наказателен акт.

През юни инспекторите от агенцията са съставили 70 акта на нарушители, иззели са 30 хрилни мрежи с обща дължина 7260 метра. Конфискувани са и 20 мрежи с дължина 1200 метра при акция на яз. „Орешец“ край Харманли. 1670 са издадените риболовни билети през юни, като 450 са за начинаещи рибари.

Днес местната структура на агенцията по „Рибарство и аквакултури“ откри обновения си офис. Специални гости на събитието бяха шефът на ИАРА Марин Димитров и бившият началник на хасковския отдел Милчо Милчев, който е настоящ заместник – директор на агенцията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button