Хасково

Спират обществената поръчка за парка зад ДНА в Хасково

Обществената поръчка за парка зад ДНА ще бъде временно спряна, съобщиха от община Хасково.

Рано тази сутрин в кметството се е получило писмо от Комисията за защита на конкуренцията. Както Haskovo.info писа, до КЗК има жалба срещу обществената поръчка от Камарата на архитектите с искане за налагане на временната мярка. Днес трябваше да бъдат отворени офертите на кандидатите, но сега това няма да стане, допълниха от общината.

Haskovo.info припомня, че наскоро архитектите се обявиха срещу обществената поръчка за инженеринг – проектиране на терена зад ДНА, където да се изгради парк. Хасковските архитекти изразяват категоричното си несъгласие съдбата на един толкова важен и ключов за бъдещото развитие на града обект, да бъде решавана „на инженеринг“. Хасковските архитекти настояват за нов публичен и открит конкурс.

По-рано жалба до КЗК спря временно процедурата по пряко договаряне за Общия устройствен план на Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
вещера
вещера
26.07.2019 12:40 12:40

Да идват и да свършват тия избори за кмет, че в Хасково гербаджии правят предизборна кампания на Тъпото вече три години. От както ги отряза кмета им, че няма да им играе по свирката и да става за резил на стари години заради техните далавери те му обявиха война и почнаха тяхна си кампания. Българската поговорка в този случай е, че винаги му слагат прът в колелата на колата…не знам обаче дали хората няма да им иплющят тоя прът по гърбините на изборите и да ги разкарат от Хасково. Хубаво Иванов си ги държеше в ъгъла но умори се човека ама те нернарадвали се на власт, самозабравиха се и тръгнаха да се уливат. Повръща ми се от вас ей. Веднъж да се приключи с ГЕРБ и прсевдо гербаджиите на бай Делян Който и да дойде вместо тях ще е по -добре

до вещера
до вещера
26.07.2019 12:54 12:54

Диана спри прозрачна си не прекалявай

Back to top button