Родители се жалват от боклуци и бездомни кучета на почти завършената детска площадка в „Хисаря“

Хасково

За препълнени кошчета с боклуци и мръсотия на почти завършената детска площадка в хасковския квартал „Хисаря“ сигнализираха със снимки читатели на Haskovo.info.

Люлките и катерушките там вече са монтирани и децата си играят. Край тях обаче има отпадъци, обикалят и бездомни кучета. Хората са доволни от придобивката, но искат тя да бъде чистена редовно.

От общината заявиха пред Haskovo.info, че детската площадка все още не е завършена. Там остава да се сложат още плочки и да се озелени. Скоро предстои обектът да бъде издаден от фирмата изпълнител.

Боклуци

ИЗПРАТИ НОВИНА

5 коментара

  • В момента се избиват стотици хиляди прасета а вие се чудите на тази глутницата въшливи и опасни за вашите в случая ДЕЦА

    • Никой не се чуди. Това са еврогейските ценности. Плюс – педерастия и наркомания узаконени. Още какво има да видим докато се сетим ,че дявола е Гейропа

  • А защо не се подържа чисто от тия загрижени родители.Боклука не идва само.

  • Защо не се почиства от родителите ли питаш? Защото там живеят предимно турци и помаци а това не е присъщо за тях.

  • След толкова много години,нешто хубаво се прави за тоя квартал а вие го осрахте мили родители.Пазете чистота ако се налага почистете нали е за вашите деца.Защо чакате общината.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.