Хасково

Арестуваха 33-годишен хасковлия, издирван за убийство в Гърция – ОБНОВЕНА

Хасковлията Милен Райчев на 33 г. е арестуван за убийство, извършено миналата година в Гърция.

Става въпрос за убийството на бизнесмена Янис Маркис, който беше разстрелян в колата си на 31 октомври. Тогава като извършител беше арестуван 31-годишният хасковлия Серафим Райчев. Гръцките власти обявиха за издирване брат му.

Арестът е станал на 26 юли в центъра на Хасково при спецоперация с участието на отряд „Кобра“. Мъжът е живеел в жилище на родителите си. Той е известен на полицията, като е гравитирал около криминалния контингент, обявиха на пресконференция директорът на областната дирекция на полицията Ангел Цанков и зам.-окръжният прокурор на Хасково Делчо Лавчев.

Пресконференция
Ангел Цанков (вляво) и Делчо Лавчев

Гръцките власти издирват хасковлията като съизвършител на убийството. Ако бъде признат за виновен го грози доживотен затвор в Гърция.

По-късно днес хасковският съд ще гледа мярката за неотклонение на мъжа, като от прокуратурата искат постоянен арест. До седмица пък трябва да бъде насрочено делото за екстрадицията му в Гърция.

 

Милен Райчев отрича за убийството в Гърция, оставиха го в ареста

Арестуваха хасковлия за поръчково убийство на бизнесмен в Атина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button