Регион

Крадец „лапна“ 3 въдици от къща в Свиленград

Полиция38-годишен свиленградчанин е в ареста. Той е заподозрян в извършване на кражба от дома на 84-годишна баба от митничарския град, съобщават от полицията. Мъжът е откраднал 300 лева и само няколко часа след като възрастната жена е подала сигнал е задържан. по случая е образувано досъдебно производство.

Още две кражби от частни домове са станали в Свиленград през изминалото денонощие. Първата е на улица „Дъбрава“, откъдето са откраднати 3 дебитни карти, лични документи и 100 лв. От втората къща, намираща се на улица „Ас. Златаров“, крадецът е отмъкнал 3 въдици.

Кражба на пари е станала и от частен дом в Ивайловград. Вчера в ранния следобед неизвестен засега извършител е влезнал в къщата на 42-годишен мъж след отключване на врата с подбран или подправен ключ. От стая на първия етаж е взел 650 лв. Кражба на дизелово гориво е станала в ивайловградското село Нова ливада. От трактор на кариера за добив на гнайс са взети 40 литра гориво.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button