Ремонтират 3 км от пътя за село Шишманово, търсят се пари за още 1.3 км

Регион

Започнал е ремонтът на пътя за харманлийското село Шишманово, съобщават от общината.

Работата по 3-километровия участък от пътя между селата Българин и Шишманово с обща дължина 4.3 км е финансирана по програмата за развитие на селските райони. Предвидено е преасфалтиране, поставяне на нови водостоци, тръбна мрежа за широколентов интернет, банкет, мантинели, бордюри, тротоари в селото и маркировка.

Ремонт

Община Харманли има избран изпълнител за останалите 1.300 км. и търси финансиране за завършване на целия участък между селата Българин и Шишманово.

Преди започването на реконструкцията на пътя, приключи подмяната на 500 метра от основния захранващ водопровод в селото, който попада под платното, което се ремонтира. Инвестицията на ВиК беше осъществена по искане на кмета Мария Киркова и реализирана с помощта на ОП „Превенция, благоустройство и строителство“.

Ремонт

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.