Спорт

Националите с лагер в Хасково и два международни турнира преди Балканиадата и Европейското по бадминтон

Националният отбор на България до 17 г. се подготвя на лагер в Хасково за Балканиадата и Европейското първенство по бадминтон.

Най-добрите ни бадминтонисти, сред които са хасковлиите Таня Иванова и Евгени Панев, ще тренират в спортна зала „Спартак“ до неделя. На 8 август бадминтонистите ще участват на международен турнир до 19 г. в Пазарджик, а след това и на „България Опън“ в София на 12 август, който е за мъже и жени. Балканиадата е на 16 август в Сърбия, а Европейското е на 31 август в Полша.

Бадминтон

Националният отбор е в състав: Евгени Панев (Хасково), Стиван Николаев (Стара Загора), Станимир Терзиев (Първомай), Георги Калиничов (Оряхово), Гергана Павлова (Пазарджик), Михаела Златанова (Пазарджик), Таня Иванова (Хасково) и Калояна Налбантова (София). Треньори са Илиян Кръстев и Пейо Бойчинов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button