Регион

23-годишна с Опел се заби в дърво, две момчета са в болница

Катастрофа с двама ранени е станала на пътя между димитровградските села Върбица и Бодрово, съобщават от полицията.

23-годишна от първомайското село Воден е управлявала Опел Зафира вчера с несъобразена скорост, изгубила е контрол и се е забила в дърво. От удара са пострадали две момчета в колата. 17-годишен е с фрактура на прешлен на гръбначния стълб и е откаран в пловдивска болница, а 15-годишен е с дълбока рана на ръката и е настанен в хасковската болница без опасност за живота.

В Димитровград е хванат 51-годишен без книжка с нерегистриран мотопед.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кодакан Тузлудерски
Кодакан Тузлудерски
31.07.2019 13:43 13:43

23 годишна ПРЪДЛА и ПИКЛА която сигурно си мие задника на месец 1 път но ИМА КОЛА и кара пръдлата Кой им дава книжки на тия

Zara
Zara
20.08.2019 0:08 0:08

Пръдла ще викаш на майка си ти може и да се напикаваш а ти си върви да миеш устата от правене на свирки сигурно устата ти мирише на х*й 18 като си вземат книжките веднага започват да карат коли на 23 вече си жена а не пикла не сравнявай хората със себе си дават им книжки тези които са дали и на теб

Nas
Nas
31.07.2019 14:18 14:18

Така до Кодакан Тузлудерски ,какво ви насочи от тук написаното че стигнаахте до извода кога се къпе момичето и какво пречи на 23 годишен човек да има своя кола? Никой не е застрахован , друг е въпроса ,че когато се шофира трябва да си много внимателен и да не се надценяваш.Да повечето млади карат безрасъдно но е спорен въпроса кой спазва правилата повече младите шофьори или тези който са свикнали като през комунизма с 3 коли на пътя.

Back to top button