Хасково

Дечев и Трендафилова с най-много номинации от ГЕРБ за кандидат-кмет на Хасково

Областният управител Станислав Дечев и бившият заместник-кмет Милена Трендафилова са получили най-много номинации за кандидат-кмет на ГЕРБ в Хасково за предстоящите местни избори.

Информацията съобщиха за Haskovo.info от партията след номинационното събрание на общинската организация тази вечер, което беше закрито за медиите. В него са участвали 120 делегати.

Номинации са получили още Динко Тенев, Евгени Консулов, депутатите Евгения Ангелова и Митко Полихронов. Отводи са си направили областният координатор Делян Добрев, Тонка Атанасова и Таня Захариева.

На събранието е била номинирана пълна листа от 41 общински съветници, както и кандидат-кметове за всички села в общината, където ще има избори.

Сега номинациите ще бъдат изпратени на Изпълнителната комисия в София, която трябва да излезе с решение до края на август.

24 коментара

 1. Ха ха, голям смях, и двамата не стават, особено Трендафилова, питайте колегите и от областна администрация, и да си подобри стайнлинга, Дечев да се научи да чете и да не срича, по-добре Семката да изберете

 2. Които и да са кандидатите и избрания, тоя град не го очаква светло бъдеще, ама хич

 3. Гербаджиите продължават да бродят из паралелната реалност. То е ясно, че няма кой свестен да им стане кандидат, но поне да не са такива пламмени комсомолци и придворни слуги. Само заради прасетата, Дечев губи по точки, а дамата освен за сините ѝ очи, не виждам за какво да я избираме.

 4. Тотално изхабени…….ДПС с беливанов ги очаквам на балотаж,а другите са или ГЕРберите с купените им гласове или БСП с онзи младия юнак.

 5. Нито един от така изброените не е за тая работа Нито пък УХИЛЯНИЯ ДЕЛЯНЧО когото Бойко изрита като мръсно куче

 6. Тия ГЕРБ тотално са откачили. Ако наистина са им това кандидатите ще гласувам за пръв път за БСП че не се траят тия олигофрени вече!!!

 7. Глупости пишете! 100 човека на събранието чуха и видяха, че Динко и Евгения са след Станислав по гласове. Друг е въпроса, че той си води подставени лица да го гласуват. Трендафора е предпоследна, а не втора както ви се иска да го изкарате. Стига сте заблуждавали хората!

  1. Трендафилова си е дала отвод поради „липса на самочувствие и несигурност да поеме този пост“, но са се направили че не чуват, Атанасова не е давала отвод,но явно така им се искало,само Захариева би имала шанс,а останалите не подлежат на коментар. Манипулиран вот,слаби и нагласени кандидати.

 8. Виж за Делянчо бихме гласували. В Хасково няма ли подобие на Георги Иванов, без именията, но явно не им се дават пари от горе. Пари нема, действайте, поне от дпс са строители, що не от тях, или са в чужбина. Поне да довършат започнатата болница, или и болница не требе, няма доктори след време. Беше красив, но и градът остаря и хората също. Все като се приберат, твА Делянчо не се вижда, е, дека е, видя ли го. Същият Делян Добрев. Винаги така става, кога губиш

 9. Хахахаха пълни бездарници от този Герб какво го бутат този Станислав Дечев като за нищо не става даже и Беливанов е в пъти по добър администратор и управник от него, Милена Трендафилова още по пълен абсурд ясно алтернативата ще е червените гейзери :):)

 10. Атанасова не е давала отвод но на г-н Добрев май така му се иска. Пълна пародия. Бойко сабери си вересиите в Хасково. Единствените който можека да са успешни кметова са г-ж Ангелова и г-жа Атанасова. Но за съжаление не искат явно да се занимават с хасковската шайка на ГЕРБ. Просто след 4 годин в този град ще останат само роднините и съпартииците на г-н Добрев, а другите ще се ЕВАКУИРАМЕ. Успек на октомврийският пазар на гласове, защото то избори май пак няма да има.

 11. Явно ще ходя да зачертавам всички в бюлетината. Това, което направи за Хасково Георги Иванов гербаджиите и комунистите не можете и за 5 мандата. И вече втори мандат нямя кой да има.

   1. Кой ше реши на втори тур. Очаквайте гласове от дпс, 17000…не питай врачки хахаха, а доктор Ахмед Доган. Умен е, а и много направи за някои съседни градове. Строят те, а българина го докарва от говорене и крадене, далавера има ли…

 12. издигам м.налбантова-божилова за кметица.ще има гюбеци на корем всеки ден,милко калайджиев и греяно вино безплатно за вс и много пуска за едене.

 13. Да издигнат някои чатав безпартиен ако искат да спечелят, иначе с тия до там. от тия само динко става най много.

 14. Трендафилова е най-добрия вариант за Хасково, има всички качества, начетена е и мисли креативно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button