Регион

Тон прах за пране и почистващи препарати спипаха в автобус

Незаконен внос на перилни, почистващи препарати и цигари са предотвратили служители на ОД на МВР – Хасково, съобщават от полицята.

Те са спрели за проверка автобус Мерцедес влизащ от Турция в България. Шофьорът е на 27 г. от кърджалийското село Бойно. Открити са 1 000 килограма прах за пране, 1 750 литра течен прах за пране, 18 литра почистващи препарати и 7 940 цигари без акцизен бандерол. Съставени са 5 ака и 6 разписки за задържане на стоки.

1120 цигари без акцизен бандерол пък са иззели полицаи от Свиленград. При акция на митнически пункт „Капитан Андреево“ е проверен лек автомобил Пежо 307, управляван от 63-годишна жена от Хасково. В естествени кухини в купето на автомобила е открита безакцизната стока.

Вчера в харманлийската полиция е получена информация, че в имот на улица „Бубарска“ в града, обитаван 33-годишна жена, се отглеждат растения от рода на канабиса. При проверка са намерени 7 растения с височина около 50 см., посадени в пластмасови съдове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.08.2019 2:03 2:03

Сега трябва да хванати митничаря който ги е пуснал и взимал подкупа

Back to top button