Хасково

Заловиха престъпник и гасиха горяща кола на площада

Поднасяне на венци и цветя за Съединението миналата годинаС полагане на венци и цветя пред паметника на Незнайния войн в Хасково стартира честването по повод празника на МВР – 5 юли. То се проведе днес заради заетостта на служителите по време на изборите в неделя.

Специална благодарност и признателност за работата през годините към всички служители на Министерството на вътрешните работи изказа директорът на областната дирекция на МВР – Хасково комисар Атанас Ненков. Специални гости на празника на площад „Свобода“ бяха областният управител на Хасково Райна Йовчева, кметът Георги Иванов и председателят на Общинския съвет Делян Делчев.

Демонстрация на пожарогасителни и спасителни техники видяха гостите на празника. Органите на реда показаха как се залавя престъпник и как се гаси горяща кола. Най- малките гости от хасковската полицейска академия имаха възможност да се повозят в пожарни или полицейски коли и мотори. На тържеството бяха наградени и участниците в наскоро привършилите турнири по футбол, стрелба, картинг и маратон, организирани от МВР.

Haskovo.info припомня, че по повод празника на вътрешното министерство комисар Атанас Ненков получи „почетен знак“ за постигане на трайни резултати, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните задължения от министър Михаил Миков. От своя страна комисар Ненков повиши в длъжност 15 полицейски служители и даде 22 награди с „обявяване на благодарност“.

Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
LSFC
LSFC
03.07.2009 16:55 16:55

A.C.A.B.

LSFC
LSFC
03.07.2009 16:55 16:55

A.C.A.B.

Back to top button