Любопитно

Над 80 от Хасковско ще гледат северното сияние това лято

СлънцеНад 80 жители на Хасково и областта са се записали на екскурзия до скандинавските страни това лято, за да наблюдават на живо красотата на северното сияние. Цената на неповторимото изживяване, което предлага една от местните туристически агенции, надхвърля 1400 лева за 13 дни. Екскурзията е сред по-скъпите, но въпреки кризата желаещи да преживеят тази емоция не липсват.

Класическите европейски държави също не излизат от полезрението на пътешествениците, като най- предпочитани са дестинациите до Париж, френската Ривиера, Италия и Барселона, чиито цени тръгват от скромните 350 лева. Търсени са и почивките в съседни страни като Турция и Гърция, които излизат по-малко от 500 лв. с включено целодневно меню за няколко дни.

„Тази година има доста по-голямо търсене на подобни изживявания“, твърдят хасковски туроператори. „Българинът може да няма пари да си построи къща, но пък намира за екскурзии и забавления„, шегуват се те.

Междувременно хотелите по нашето Черноморие смъкнаха значително цените за нощувка това лято заради отлив на клиенти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button