Конкурсите не излъчиха директори за двете детски градини в Хасково

Хасково

Конкурсите, които община Хасково обяви за две детски градини не излъчиха директори, съобщиват от кметството.

Става въпрос за детска градина №16 „Славейче“ на улица „Св. св. Кирил и Методий“ 92-96 и детската градина по изкуствата на улица „Петър Берковски“ №7. Конкурсите бяха обявени в края на юни, а по-късно бяха допуснати по трима кандидати за всяка детска градина. Нямаше недопуснати кандидати.

Кандидатите за директор решаваха тест с 30 въпроса, като беше предвидено и събеседване. В крайна сметка конкурсната комисия с председател Светла Табакова не класира кандидатите и за двете детски градини.

22 коментара

 • Е, че защо да класират? За поред път доказаха, че не е важно образованието, а кой на кого е човек!

  • Немогат един тест да решат,а тръгнали да стават директорки и да управляват детска градина.Срам и позор какви хора възпитават децата н детските градини.Смятайте как са си вземали изпитите докато са следвали ,че немогат един тест да решат!

 • Съсипаха ги тези двете градини от смяна на директорки ,сега кой знае какви ще сложат!

  • Невена Костадинова на Славейче.Тя е супер клюкарка и седи и само обсъжда хората
   А станала ми станала директор
   Не мога да повярвам,че има толкоз връзки че да я вземат

 • Не знам дали са решили теста или не но с председателя Светла, която е не компетентна и ако тя е подготвила теста ето го резулната

 • Браво Табакова! Само така, много се радвам да прочета такава новина – – особено за детската градина по-изкуствата. Директорка там Диана отдавна трябваше да е при лелките в кухнята или да мете с метлата вън на двора листата. Ех, Диана – – – имало Видов ден??

 • Обикновено директорки стават хора, които не стават за учители–мързеливи, флегматични, но със самочувствие. Много често обикновени простачки, а пък като се съчетае и с власт става страшно!!!

 • Крайно време е да обявите конкурси за директори на всички градини.То както е тръгнало директор до гроб.
  ИМА учителки с втора работа и следва въпроса на коя работа РАБОТЯТ.Естествено на ВТОРАТА ,а в Детската градина си почиват.Така че тези с втора работа вън и на тяхно място ,учителки които в действителност да си изработят заплатите . След като ДИРЕКТОРКИТЕ НЕ предпиемат тази стъпка то от ОБЩИНАТА ДА ГО НАПРАВЯТ.Хайде да видим реални стъпки в тази насока след като има много желаещи за работа в Детска Градина.

  • Какъв е проблемът ако се работи втора работа?
   Колко от медицинските сестри и лекарите работят на две места?
   Щом може, защо да не работи човек, независимо каква е професията му?

 • В ХАСКОВО ИМА МНОГО ТЪПИ И ПРОСТИ УЧИТЕЛКИ КОИТО ЗАТЪПИХА ДЕЦАТА НИ СРАМ И ПОЗОР

 • В ХАСКОВО ИМА МНОГО ТЪПИ И ПРОСТИ УЧИТЕЛКИ КОИТО ЗАТЪПИХА ДЕЦАТА НИ СРАМ И ПОЗОР

 • Защо е нужно да се провежда конкурс след като нямат намерение да сменят директори? Чии очи замазват?! Че то не само в Общината – кой на кого брат, сват и т.н.!

 • Какъв е учител е тази Невена,че и директор станала. По-голяма селянка от това същество, здраве му кажи. До оня ден плюеше колежките си по кафенета и обществени места,сега ще ги управлява. Смях и мъкаааа.

 • Статията гласи, че конкурсите не са излъчили директори, а въпросната госпожа – Невена Челебиева е новият директор на “ Славейче“! Е, я кажете, как стават тези работи? Хем не ги одобрявате, хем ги правите директори????? Какви са тези гърбове, рамене?!

 • Ех Дианче по лесно е да развалиш семейство а да се явиш на конкурс.Господин Кашмеров замени кротката и красива Гергана с тебе.Така е когато хормона е първичното то главата е празна що за директор ще си ти.

 • Да работиш с деца, значи да ги обичаш, а да си директор, значи трябва да си и организатор. Какъв обичлив човек е тя и колко е организирана, нека каже една жена, която остана без семейство заради г-жа Диана.

 • Ако Диана Христозова бъде избрана за директор на детска градина по изкуствата аз лично ще предизвикам проверка от София и телевизия ще повикам .Как без конкурс заема длъжността директор дълго време.Много добре я познавам зная възможностите и квалификациите и.Лесно е да седнеш на стола другите да му мислят.Човешки ресурси мислете трезво.Стига връзки.

 • Дано Диана да излезе в майчинство.През това време може би ще си набави необходимите документи и тогава да кандидатства за директор.Голямата и мечта да командва.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.