Хасково

Конкурсите не излъчиха директори за двете детски градини в Хасково

Конкурсите, които община Хасково обяви за две детски градини не излъчиха директори, съобщиват от кметството.

Става въпрос за детска градина №16 „Славейче“ на улица „Св. св. Кирил и Методий“ 92-96 и детската градина по изкуствата на улица „Петър Берковски“ №7. Конкурсите бяха обявени в края на юни, а по-късно бяха допуснати по трима кандидати за всяка детска градина. Нямаше недопуснати кандидати.

Кандидатите за директор решаваха тест с 30 въпроса, като беше предвидено и събеседване. В крайна сметка конкурсната комисия с председател Светла Табакова не класира кандидатите и за двете детски градини.

22 коментара

 1. Е, че защо да класират? За поред път доказаха, че не е важно образованието, а кой на кого е човек!

  1. Немогат един тест да решат,а тръгнали да стават директорки и да управляват детска градина.Срам и позор какви хора възпитават децата н детските градини.Смятайте как са си вземали изпитите докато са следвали ,че немогат един тест да решат!

 2. Съсипаха ги тези двете градини от смяна на директорки ,сега кой знае какви ще сложат!

  1. Невена Костадинова на Славейче.Тя е супер клюкарка и седи и само обсъжда хората
   А станала ми станала директор
   Не мога да повярвам,че има толкоз връзки че да я вземат

 3. Не знам дали са решили теста или не но с председателя Светла, която е не компетентна и ако тя е подготвила теста ето го резулната

 4. Браво Табакова! Само така, много се радвам да прочета такава новина – – особено за детската градина по-изкуствата. Директорка там Диана отдавна трябваше да е при лелките в кухнята или да мете с метлата вън на двора листата. Ех, Диана – – – имало Видов ден??

 5. Обикновено директорки стават хора, които не стават за учители–мързеливи, флегматични, но със самочувствие. Много често обикновени простачки, а пък като се съчетае и с власт става страшно!!!

 6. Крайно време е да обявите конкурси за директори на всички градини.То както е тръгнало директор до гроб.
  ИМА учителки с втора работа и следва въпроса на коя работа РАБОТЯТ.Естествено на ВТОРАТА ,а в Детската градина си почиват.Така че тези с втора работа вън и на тяхно място ,учителки които в действителност да си изработят заплатите . След като ДИРЕКТОРКИТЕ НЕ предпиемат тази стъпка то от ОБЩИНАТА ДА ГО НАПРАВЯТ.Хайде да видим реални стъпки в тази насока след като има много желаещи за работа в Детска Градина.

  1. Какъв е проблемът ако се работи втора работа?
   Колко от медицинските сестри и лекарите работят на две места?
   Щом може, защо да не работи човек, независимо каква е професията му?

 7. В ХАСКОВО ИМА МНОГО ТЪПИ И ПРОСТИ УЧИТЕЛКИ КОИТО ЗАТЪПИХА ДЕЦАТА НИ СРАМ И ПОЗОР

 8. В ХАСКОВО ИМА МНОГО ТЪПИ И ПРОСТИ УЧИТЕЛКИ КОИТО ЗАТЪПИХА ДЕЦАТА НИ СРАМ И ПОЗОР

 9. Защо е нужно да се провежда конкурс след като нямат намерение да сменят директори? Чии очи замазват?! Че то не само в Общината – кой на кого брат, сват и т.н.!

 10. Какъв е учител е тази Невена,че и директор станала. По-голяма селянка от това същество, здраве му кажи. До оня ден плюеше колежките си по кафенета и обществени места,сега ще ги управлява. Смях и мъкаааа.

 11. Статията гласи, че конкурсите не са излъчили директори, а въпросната госпожа – Невена Челебиева е новият директор на “ Славейче“! Е, я кажете, как стават тези работи? Хем не ги одобрявате, хем ги правите директори????? Какви са тези гърбове, рамене?!

 12. Ех Дианче по лесно е да развалиш семейство а да се явиш на конкурс.Господин Кашмеров замени кротката и красива Гергана с тебе.Така е когато хормона е първичното то главата е празна що за директор ще си ти.

 13. Да работиш с деца, значи да ги обичаш, а да си директор, значи трябва да си и организатор. Какъв обичлив човек е тя и колко е организирана, нека каже една жена, която остана без семейство заради г-жа Диана.

 14. Ако Диана Христозова бъде избрана за директор на детска градина по изкуствата аз лично ще предизвикам проверка от София и телевизия ще повикам .Как без конкурс заема длъжността директор дълго време.Много добре я познавам зная възможностите и квалификациите и.Лесно е да седнеш на стола другите да му мислят.Човешки ресурси мислете трезво.Стига връзки.

 15. Дано Диана да излезе в майчинство.През това време може би ще си набави необходимите документи и тогава да кандидатства за директор.Голямата и мечта да командва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button