Нови свободни места за учители и помощник-възпитатели в Хасковско

Хасково

Нови свободни места за учители и помощник-възпитатели са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

От 29 юли в Хасково има две места на безсрочни договори за учители по английски език, история и география. Две са местата в областния град и за помощник-възпитатели на срочни договори. Търсят се и две учителки за детска градина отново на срочни договори.

В Харманли имат нужда от учител по английски език в начален етап на основното образование. Договорът е срочен, изисква се компютърна грамотност. Учител в прогимназиален етап по български език и история се търси в Любимец. Договорът е безсрочен, а мястото е свободно от 2 септември.

2 коментара

  • Г-жа Костова в която и градина да отиде все нерне хора си избира… Това личи от обявите в които търси кандидати за работа…

  • Костова ,където и да отиде, се нуждае от дворцов състав. Тайни агенти, подмазвачи,доносници и работливи магарета,защото някой трябва и да работи.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.